2016年7月18日星期一

vaardigheden van bijpassende shirt?

overhemd voor mannen, net zo belangrijk voor vrouwen dan cosmetisch. Ongeacht de gelegenheid: formeel of informeel, is onlosmakelijk verbonden met het shirt. Voor een zakenman spreken, een garderobe van shirts zijn niet veel, meestal in de winter met lange mouwen, korte mouwen in de zomer uitgegroeid tot de wereld, die kan worden gekoppeld met lange mouwen en korte mouwen, net als u, het antwoord is nee, lange mouwen en korte mouwen shirts hebben hun eigen anders met de principes, shirt met korte mouwen met een methode die wat is het?


1, niet dragen van korte mouwen overhemd met stropdas
   
Tijdens de zomer, shirt met korte mouwen met een stropdas of het nu? niet dragen van korte mouwen overhemd en stropdas, die mensen een zeer onprofessionele indruk.
broek en t-shirt leverancier in China

2, shirt met korte mouwen match met een pak is niet waterdicht.
Voor korte mouwen zal hetzelfde probleem zich voordoet, zij het met broeken zeer veilig, maar in feite nog steeds veel kleine details zullen je match ruïneren. Zo was er een beroemde internationale fashion director van de mannen fashion magazine vertelde lezers :. "Stylish shirt met korte mouwen met een pak samen met de noodzaak om te vermijden, tenzij je wilt om te kijken als een aan-huis verkoper," Bin haar belofte in het leveren van kwaliteit kleding douaneoverhemd service, maar ook hoop dat elke klant begrijpt van de dressing.

3, kies een goede textuur van natuurlijke materialen shirt met korte mouwen.
Zwoele zomerweer, het dragen van chemische vezel doekje, niet alleen slecht doorlatende niet zweet, zweet en het was ook vanwege de rol van dergelijke chemische vezel doekje veroorzaakt huidallergieën. Zo'n grote zomer één grote brok natuurlijk invloed op het uiterlijk. Oplossing: waarom niet kiezen voor een goede textuur van natuurlijke materialen, zoals katoen, linnen, cool wool, een zachte doek, comfortabel en natuurlijk. Bin Maginot dress shirt stoffen zijn ook volledig voldoen aan de zomer de vraag.

4, weigerde los shirt met korte mouwen.
Geen losse overhemd gebonden aan zeer slecht imago, dit beeld ziet er vies, als het weer is erg warm, als je een shirt moet je rekening houden met de mate van losse lichaamsdeel te kopen. Dus Bin Maginot toegesneden methode, kunt u de pasvorm van het overhemd aan te passen, zodat het bovenlichaam te grote crêpe geplooide te vermijden, stof omdat deze extra mensen kijken vet, als de lengte is niet genoeg, het is heel gemakkelijk, omdat een hand of een overhemd stoop naar opraken van de tailleband.

Meer gerelateerde woorden: werkkleding leverancier in China,broek en t-shirt leverancier in China,china overall uniform leverancier.

Voor meer informatie: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论