2016年7月21日星期四

dovednosti odpovídající tričko?

Košile pro muže, jako je stejně důležitá pro ženy než kosmetické. Ať už u příležitosti: formální nebo neformální, je neoddělitelná od košile. Pro obchodní muž mluví, skříň košilí není mnoho, hlavně v zimním období dlouhým rukávem košile s krátkým rukávem v létě se vyvinul do světa, který může být spojeno s dlouhým rukávem a krátkým rukávem, jako ty, odpověď zní ne, s dlouhým rukávem a krátkým rukávem košile mají svůj vlastní odlišný se zásadami, s krátkým rukávem košile s metodou, která co to je?

1, nenosí s krátkým rukávem košile s kravatou
   
Během léta s krátkým rukávem košile s kravatou, ať je to? nenosí krátkým rukávem a kravatu, které dávají lidem velmi neprofesionální dojem.
Čína kombinéza jednotný dodavatel

2, s krátkým rukávem shoda s oblekem není stoprocentní.
Pro krátkým rukávem košile narazí na stejný problém, i když s kalhotami velmi bezpečné, ale ve skutečnosti ještě hodně malých detailů zničí váš zápas. Například, tam byl slavný mezinárodní módní ředitel módního časopisu pánského řekl čtenářům :. "Stylový s krátkým rukávem košile s obleku spolu s potřebou vyhnout, pokud chcete vypadat jako prodavač ke dveřím," Bin jeho slib při poskytování kvalitního oděvu košile službu, ale také doufají, že každý zákazník chápe oblékání.

3, vyberte si dobrou texturu přírodních materiálů s krátkým rukávem.
Parný letní počasí, na sobě chemickou utěrku, a to nejen chudí propustnost nepotí, pot a bylo to také proto, že role těchto chemických vláken tkaniny způsobil kožní alergie. Taková velká letní jste jedna velká hrouda přirozeně ovlivňují vzhled. Řešení: proč si vybrat dobrou texturu přírodních materiálů, jako je bavlna, len, vlna chladu, měkkým hadříkem, pohodlnější a přirozenější. Bin Maginot košili tkaniny jsou také plně uspokojit poptávku letní.

4, odmítl volné krátkým rukávem.
Žádné volné tričko vázány na velmi špatnou image, tento obraz vypadá špinavě, v případě, že počasí je velmi horké, když si koupíte tričko byste měli vzít v úvahu stupeň uvolněné části těla. Takže Bin Maginot metoda na míru, můžete přizpůsobit fit košile, takže horní část těla, aby se zabránilo nadměrnému krepové plisované, textilie protože tito lidé navíc tlustá, je-li délka nestačí, je velmi snadné, protože ruka nebo košile hrbit se dojdou pasu.

Další související slova: dodavatel pracovních oděvů v Číně,kalhoty a košile dodavatel v Číně,Čína kombinéza jednotný dodavatel,

Pro více informací: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论