2016年7月7日星期四

Hoe het leven van de T-shirts uit te breiden?

In de afgelopen jaren, T-shirt als uniformen worden veel gebruikt in de onderneming, niet alleen economische, maar ook de rol van reclame. Hoe het leven van de T-shirts uit te breiden? T-shirts met de lengte van het leven, de sleutel ligt in de wasmachine en het onderhoud van de T-shirts, T-shirts hoe te wassen en te onderhouden? T-shirt stof breed scala van verschillende wassen methoden verschillende stoffen T-shirts, de volgende om verschillende stoffen te introduceren gewassen T-shirts en onderhoud methoden. 


1. katoen wassen en onderhoud

Fabrics alkali weerstand, geen zuur, hoge temperatuur weerstand, een verscheidenheid aan zeep of wasmiddel beschikbaar. Voor het wassen, kan slijtage in water geweekt gedurende enkele minuten, maar moet niet te lang zijn, zodat er geen kleur beschadigen. Ondergoed mag niet worden geweekt in heet water, om te voorkomen dat het eiwit coagulatie en hechting op een T-shirt, die gele vlekken verschenen zweten. Bij een T-shirt wasmiddel, optimale temperatuur is 40 ~ 50 ℃. Bij het spoelen, kan het "geringe aantal" benadering, dat wil zeggen, elke spoeling niet noodzakelijkerwijs gebruik veel water, maar meerdere malen wassen grijpen. Na elke spoeling moet worden uitgewrongen, en vervolgens een tweede spoeling om het wassen van de efficiëntie te verbeteren. Niet in de felle zon en drogen van kleding in de schaduw, vermijd gekleurde stoffen verdwijnen.

china overall uniform leverancier

2. PVA wassen van weefsels en onderhoud

Ten eerste, de T-shirts met water op kamertemperatuur weken voor een tijdje, dan bij kamertemperatuur gewassen, zijn strenge aandacht op de noodzaak om te werken bij kamertemperatuur, niet warm water niet te gebruiken om te voorkomen dat de PVA vezels zwellen en verharden, ondeskundig gebruik kan vervormen. De wasmiddelen zijn detergent-achtig, na een goede wasbeurt, Zorg dat er geen blootstelling.

3. nylon wassen en onderhoud

Eerste T-shirts laten weken gedurende 15 minuten in koud water, daarna wassen met wasmiddel in het algemeen (ongeacht de grootte alkali). De temperatuur van de spoelvloeistof mag niet meer dan 40 ℃. Na het wassen opknoping uit te drogen in een koele geventileerde, niet blootstelling.

4. acryldoek wassen en onderhoud

Wassen en soortgelijke polyester stof. Eerste weken gedurende 15 minuten in warm water, vervolgens gewassen met een laag-alkalisch schoonmaakmiddel om voorzichtig, Qingcuo. Dikke stof met een zachte borstel, en uiteindelijk uitdroging of zacht wringen vocht. Pure acryl weefsel kan droog zijn, maar gemengd weefsel moet in de schaduw te drogen worden gelegd.

5. De polyester wassen en onderhoud

Weken gedurende 15 minuten in koud water, vervolgens met de algemene detergens, spoelvloeistof temperatuur mag niet hoger zijn dan 45 ℃. Kraag, manchetten en andere vuile onderdelen beschikbaar borstel scrub. Gewassen, bleekmiddel wassen, kan wringen lichte, koele en geventileerde ruimte te drogen, niet belichting, niet drogen, zodat er geen rimpels na verhitting.

6. hennep weefsel wassen en onderhoud

Dimensionale rigide, slechte samenhang. Bij het wassen, gedwongen lichter dan katoen, mag geen gebruik maken van een harde borstel en wrijf moeilijk om de stof pilling voorkomen. Gewassen kunnen niet gedwongen worden verdraaid, gekleurde stoffen geen gebruik maken van warm water, geen blootstelling aan sterk zonlicht, om te voorkomen dat vervagen.

7. Zijde stof wassen en onderhoud

Voordat u gaat wassen, professionele kleding geweekt in water voor ongeveer 10 minuten weken de tijd niet te lang. Vermijd het gebruik van alkali wassen, kunt u een neutrale zeep, wasmiddel of een neutraal schoonmaakmiddel gebruiken. Bad met lauw of op kamertemperatuur ook. Na het wassen, knijp het water, niet wringen. Het moet in een koele geventileerde ruimte te drogen, niet blootgesteld aan fel licht, maar niet drogen.

8. gewassen wollen stof en onderhoud

Mao niet alkali, dus gebruik een neutraal wasmiddel voor het wassen. Wollen stof in een waterige oplossing boven 30 ℃ wordt krimp, wordt gewassen met water temperatuur mag niet hoger zijn dan 30 ℃. Meestal geformuleerde oplossing werd met warm water (25 ℃). Vermijd het wassen met wasbord scrub, gebruik van de wasmachine, het moet "light wash" wassen tijd niet te lang om te vilten voorkomen. Na het wassen niet wringen met de hand knijp om water te verwijderen, laat ze uitlekken. Een halve minuut is het dienstig een wasmachine uitdroging te gebruiken. T-shirts moet worden in een koele, goed geventileerde plaats om te drogen, niet blootgesteld aan fel licht om verlies van glans en de elasticiteit van het weefsel te voorkomen en leiden tot een afname van de stof kracht.

9. viscose stof wassen en onderhoud

     Dit materiaal krimp is groot, lage intensiteit en vochtigheid, zodat het wassen tijd niet te lang, te worden met het wassen met de Doper. Omdat het viscose stof, zodat het water is eenvoudig te stijf, moet u voorzichtig te wassen bij het wassen te pluizen of scheuren te voorkomen. Meestal neutraal reinigingsmiddel of low-alkalisch reinigingsmiddel is meer geschikt wassen temperatuur mag niet hoger zijn dan 40 ℃. Na het wassen, niet verdraaien het T-shirt up harde twist, zolang de kleding opgevouwen, kunnen grote hoeveelheden water worden uitgeknepen. Nog steeds aandacht te besteden aan het wassen van niet-blootstelling, moet in het algemeen koel, goed geventileerde plaats op natuurlijke wijze drogen zijn.

Gerelateerde woorden:china overall uniform leverancier,werkkleding leverancier in China

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论