2016年7月11日星期一

Jak prodloužit životnost triček?

V posledních letech, tričko jako uniformy jsou široce používány v podniku, a to nejen ekonomické, ale také hrát úlohu reklamy. Jak prodloužit životnost triček? Trička využívající délku života, klíč spočívá v mytí a údržbu trička, trička, jak se umýt a udržovat ho? T-shirt tkaniny široká škála různých mycích prostředků odlišných tkaniny trička, dalším cílem je rozvíjet různé tkaniny promývá trička a metod údržby.

1. bavlna praní a údržba tkanina

Tkaniny alkalických odpor, ne kyselin, odolnost proti vysokým teplotám, různé mýdla nebo pracího detergentu k dispozici. Před praním, opotřebení může být namočen ve vodě po dobu několika minut, ale neměla by být příliš dlouhá, aby nedošlo k poškození barvy. Prádlo nesmí být namočené v horké vodě, tak, aby se pot koagulaci bílkovin a adhezi na tričko, který se objevil žluté skvrny. Když tričko prací prostředek, optimální teplota je 40 ~ 50 ℃. Při oplachování, lze uchopit "malé množství" přístup, to znamená, že každý máchání nemusí nutně použít velké množství vody, ale umýt několikrát. Po každém flush třeba vyždímat, a pak druhý oplach, aby se zlepšila účinnost praní. Není v silném slunečním světle, sušení oblečení by mělo být ve stínu, vyhnout se barevné tkaniny slábnout.
 
Čína kombinéza jednotný dodavatel

2. PVA mytí a údržbu tkanin

Za prvé, trička s pokojovou teplotou vody namočte na chvíli, pak se prát při pokojové teplotě, jsou přísné pozornost na potřebu pracovat při pokojové teplotě, nepoužívejte horkou vodu, aby se zabránilo PVA vlákna bobtnat a ztvrdnout, může nesprávná manipulace způsobí deformaci. Detergenty jsou detergent, jako, po dobrém promytí, pozor, aby se expozice.

3. nylon mytí a údržba tkanina

První trička máčet po dobu 15 minut ve studené vodě, potom se promyje detergentu obecně (bez ohledu na velikost alkalických). Teplota promývací kapaliny by neměla přesáhnout 40 ° C. Po umytí visí ven uschnout na dobře větraném, nikoliv expozice.

4. akrylové mytí a údržba tkanina

Mytí a podobné polyesterové tkaniny. První máčet po dobu 15 minut v teplé vodě, potom se promyje s nízkým alkalickým čisticím prostředkem jemně, Qingcuo. Silný tkanina s jemným kartáčem a nakonec dehydratace nebo jemně vyždímejte vlhkost. Čistý akrylát textilie může být suchá, ale tkanina ze směsi by měly být umístěny ve stínu zaschne.

5. mytí a údržbu polyesterové tkaniny

Máčet po dobu 15 minut ve studené vodě, potom se promyje obecného syntetického detergentu, prací teplotě kapalné by neměla překročit 45 ℃. Límec, manžety a jiné špinavé části k dispozici kartáč drhnout. Umyty, bělidla umýt, mohou lomit světlo, chladném a větraném místě, aby suchý, ne expozici, ne sušení, aby nedošlo k pomačkat po zahřátí.

6. konopí mytí a údržba tkanina

Dimenzionální rigidní, špatná soudržnost. Při mytí, nucené lehčí než bavlněné tkaniny, by neměly používat pevný kartáč a třít tvrdě proti žmolkování. Washed nemůže být nucen zkroucený, barevné tkaniny nepoužívat horkou vodu, ne silné sluneční záření, aby nedošlo k vyblednutí.

7. Silk mytí a údržba tkanina

Před praním, pracovní oděvy namočené ve vodě po dobu asi 10 minut Doba ponoření není příliš dlouhý. Vyhnout se používání alkalickým praním, můžete použít neutrální mýdlo, prací prášek nebo neutrální čisticí prostředek. Lázeň s vlažnou nebo při pokojové teplotě také. Po promytí, jemně zmáčknout vodu, neměl by vyždímat. Mělo by být na dobře větraném místě zaschne, nikoliv vystavení jasnému světlu, ale ne sušení.

8. promývá tkaniny a údržba vlna

Mao dělal ne alkalický, proto použijte neutrální prací prostředek pro praní. Vlněné tkaniny ve vodném roztoku při teplotě do 30 ℃ se smrštění, se promyje s teplotou vody nesmí překročit 30 ℃. Obvykle vyrábějí roztok se promyje teplou vodou (25 ° C). Vyhnout promývání valcha křoviny, použitím pračky, by mělo být "světlo praní" Doba trvání není příliš dlouho, aby se zabránilo plstění. Po umytí nekroutit rukou jemně zmáčknout za účelem odstranění vody, osuší. Půl minuty je vhodné použít dehydrataci pračka. Trička by měla být na chladném, dobře větraném místě zaschne, nikoliv vystavení jasnému světlu, aby se předešlo ztrátě lesku a pružnosti tkaniny a způsobují pokles pevnosti tkaniny.

9. viskóza mytí a údržba tkanina

     Tento materiál smrštění je velký, s nízkou intenzitou a vlhkost, takže čas praní ne příliš dlouhé, aby se s praním s Křtitele. Vzhledem k tomu, že je viskóza tkaniny, takže voda je snadno tuhý, ujistěte se, že jemně umýt při mytí, aby se zabránilo žmolkování nebo praskliny. Většinou neutrální čisticí prostředek nebo low-alkalické čistící prostředek je vhodnější mycí teplota nesmí přesáhnout 40 ° C. Po umytí nepřekřížit tričko up tvrdý kroucení, pokud oblečení složené, velké množství vody může být vytlačeni. Stále dávat pozor na mytí non-expozice, by obecně měla být v pohodě, dobře větraném místě vyschnout.

Související slova:Čína kombinéza jednotný dodavatel,dodavatel pracovních oděvů v Číně

Pro více informací prosím navštivte naše webové stránky: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论