2016年7月10日星期日

Πώς να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των T-shirts;

Τα τελευταία χρόνια, T shirt ως στολές χρησιμοποιούνται ευρέως στην επιχείρηση, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και να παίξει το ρόλο της διαφήμισης. Πώς να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής των T-shirts; T-shirts, χρησιμοποιώντας το μήκος της ζωής, το κλειδί βρίσκεται στο πλύσιμο και τη συντήρηση των T-shirts, T-shirts πώς να πλένουν και να διατηρήσει αυτό; T-shirt ύφασμα ευρύ φάσμα διαφορετικών μεθόδων πλύσης διαφορετικά υφάσματα T-shirts, την επόμενη να εισαγάγει διαφορετικά υφάσματα πλένονται T-shirts και μεθόδους συντήρησης. 


1. βαμβάκι πλύσιμο και συντήρηση ύφασμα

Υφάσματα αλκαλίων αντίσταση, δεν οξύ, αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες, μια ποικιλία από σαπούνι ή απορρυπαντικό πλυσίματος διαθέσιμα. Πριν από το πλύσιμο, να φοράτε μπορεί να μουλιάσει σε νερό για λίγα λεπτά, αλλά δεν πρέπει να είναι υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να μην βλάψει το χρώμα. Εσώρουχα δεν πρέπει να είναι εμποτισμένο με ζεστό νερό, έτσι ώστε να μην ιδρώνουν την πήξη των πρωτεϊνών και πρόσφυσης σε ένα μπλουζάκι, το οποίο εμφανίστηκε κίτρινες κηλίδες. Όταν ένα απορρυπαντικό T-shirt, η βέλτιστη θερμοκρασία είναι 40 ~ 50 ℃. Όταν το ξέπλυμα, μπορεί να συλλάβει την προσέγγιση «μικρός αριθμός», δηλαδή, κάθε ξέβγαλμα δεν χρησιμοποιεί αναγκαστικά πολύ νερό, αλλά για να πλύνετε αρκετές φορές. Μετά από κάθε έκπλυση πρέπει να συστρέφεται έξω, και στη συνέχεια μια δεύτερη έκπλυση, προκειμένου να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα πλύσης. Όχι στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία, ξήρανση ρούχα θα πρέπει να είναι στη σκιά, αποφύγετε χρωματιστά υφάσματα ξεθωριάζουν.
  

Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή



2. PVA πλύσιμο και συντήρηση ύφασμα

Πρώτον, τα T-shirts με νερό θερμοκρασίας δωματίου μουλιάσει για λίγο, στη συνέχεια πλένονται σε θερμοκρασία δωματίου, είναι αυστηρά προσοχή στην ανάγκη να λειτουργεί σε θερμοκρασία δωματίου, δεν χρησιμοποιούν ζεστό νερό για να αποτρέψει τις ίνες PVA διογκώνονται και σκληραίνουν, λανθασμένου χειρισμού μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση. Τα απορρυπαντικά είναι απορρυπαντικών-όπως, μετά από ένα καλό πλύσιμο, προσέξτε να μην έκθεσης.

3. νάιλον πλύσιμο και συντήρηση ύφασμα

Πρώτη μπλουζάκια μουλιάσει για 15 λεπτά σε κρύο νερό, μετά πλύνετε με απορρυπαντικό σε γενικές γραμμές (ανεξάρτητα από το μέγεθος αλκαλίων). Θερμοκρασία του υγρού πλύσης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 40 ℃. Μετά το πλύσιμο κρέμεται έξω για να στεγνώσουν σε δροσερό αεριζόμενο, δεν έκθεσης.

4. ακρυλικό πλύσιμο και συντήρηση ύφασμα

Πλύσιμο και παρόμοια πολυεστερικό ύφασμα. Πρώτα μουλιάσει για 15 λεπτά σε ζεστό νερό, στη συνέχεια πλύθηκε με χαμηλό αλκαλικό απορρυπαντικό να απαλά, Qingcuo. Χοντρό ύφασμα με μαλακή βούρτσα scrub, και, τέλος, την αφυδάτωση ή απαλά στύψτε την υγρασία. Καθαρό ακρυλικό ύφασμα μπορεί να είναι ξηρό, αλλά αναμειγνύονται ύφασμα θα πρέπει να τοποθετούνται στη σκιά να στεγνώσει.

5. Το πλύσιμο και η συντήρηση ύφασμα πολυεστέρα

Ενυδατώστε για 15 λεπτά σε κρύο νερό, στη συνέχεια πλένονται με το γενικό συνθετικό απορρυπαντικό, το πλύσιμο θερμοκρασία υγρού δεν πρέπει να υπερβαίνει το 45 ℃. Γιακά, μανσέτες και άλλα βρώμικα μέρη διαθέσιμα scrub βούρτσα. Πλένονται, πλύσιμο χλωρίνη, μπορεί να στύψτε το φως, δροσερό και αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσει, δεν την έκθεση, δεν ξήρανση, έτσι ώστε να μην τσαλακωθεί μετά τη θέρμανση.

6. κάνναβη πλύσιμο και συντήρηση υφάσματος

Διαστάσεων άκαμπτη, κακή συνοχή. Όταν πλένετε, αναγκάστηκε ελαφρύτερο από βαμβακερό ύφασμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα σκληρών θαμνώνες και τρίψτε σκληρά για να αποτρέψει σπόρου ύφασμα. Πλένονται δεν μπορεί να υποχρεωθεί στριμμένα, χρωματιστά υφάσματα δεν χρησιμοποιούν ζεστό νερό, όχι έκθεση σε έντονο ηλιακό φως, για να αποφύγετε το ξεθώριασμα.

7. μετάξι πλύσιμο και συντήρηση υφάσματος

Πριν το πλύσιμο, επαγγελματικών ενδυμάτων μουλιάσει σε νερό για περίπου 10 λεπτά χρόνου μούσκεμα δεν είναι πολύ καιρό. Αποφύγετε τη χρήση αλκαλικών το πλύσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ουδέτερο σαπούνι, απορρυπαντικό ή ουδέτερο απορρυπαντικό. Μπανιέρα με χλιαρό ή σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το πλύσιμο, πιέστε απαλά το νερό, δεν θα πρέπει να πιέζω. Θα πρέπει να είναι σε δροσερό αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσει, δεν την έκθεση σε έντονο φως, αλλά όχι ξήρανση.

8. πλένονται ύφασμα και συντήρηση μαλλί

Ο Μάο έκανε δεν αλκαλικά, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο απορρυπαντικό για πλύσιμο. μάλλινο ύφασμα σε ένα υδατικό διάλυμα πάνω από 30 ℃ θα συρρίκνωση, πλένεται με θερμοκρασία του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει το 30 ℃. Συνήθως διαμορφώνονται διάλυμα πλύθηκε με ζεστό νερό (25 ℃). Αποφύγετε το πλύσιμο με σανίδα μπουγάδας απολέπιση, χρησιμοποιώντας το πλυντήριο, θα πρέπει να είναι «το φως πλύση" χρόνος πλύσης δεν είναι πολύ καιρό για την πρόληψη felting. Μετά το πλύσιμο, δεν πιέζω με το χέρι πιέσατε την απομάκρυνση του νερού, στη συνέχεια στραγγίζεται. Μισό λεπτό, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε ένα αφυδάτωση πλυντήριο ρούχων. T-shirts θα πρέπει να είναι σε δροσερό, καλά αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσει, δεν την έκθεση σε έντονο φως, ώστε να αποφευχθεί η απώλεια της λάμψη και την ελαστικότητα του υφάσματος και να προκαλέσει μείωση στη δύναμη ύφασμα.

9. βισκόζη πλύσιμο και συντήρηση υφάσματος

     Αυτό το υλικό συρρίκνωση είναι μεγάλες, χαμηλής έντασης και της υγρασίας, έτσι ώστε ο χρόνος πλύσης δεν είναι πολύ καιρό, για να είναι με το πλύσιμο με το Βαπτιστή. Επειδή είναι βισκόζη ύφασμα, έτσι ώστε το νερό είναι εύκολο να δυσκαμψία, να είστε βέβαιος να πλύνετε απαλά όταν το πλύσιμο να αποφευχθεί σπόρου ή ρωγμές. Συνήθως ουδέτερο απορρυπαντικό ή χαμηλής αλκαλικό απορρυπαντικό είναι πιο κατάλληλη θερμοκρασία πλυσίματος δεν πρέπει να υπερβαίνει το 40 ℃. Μετά το πλύσιμο, μην περιστρέφετε το T-shirt μέχρι σκληρό στρίψιμο, εφ 'όσον τα ρούχα διπλωμένα, μεγάλες ποσότητες νερού μπορεί να πιέζονται ασφυκτικά. Εξακολουθούν να πληρώνουν προσοχή στο πλύσιμο των μη-έκθεση, θα πρέπει γενικά να είναι δροσερό και καλά αεριζόμενο μέρος για να στεγνώσουν φυσικά.


Σχετικές λέξεις:Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή,προμηθευτή ρουχισμός εργασίας στην Κίνα

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论