2016年7月19日星期二

δεξιότητες που ταιριάζουν πουκάμισο



Πουκάμισο για τους άνδρες, όπως εξίσου σημαντική για τις γυναίκες από ό, τι τα καλλυντικά. Όποια και αν είναι η περίσταση: επίσημη ή casual, είναι αδιαχώριστη από το πουκάμισο. Για μιλώντας ένας άνθρωπος των επιχειρήσεων, μια ντουλάπα πουκάμισα δεν είναι πολλές, κυρίως το χειμώνα πουκάμισα με μακριά μανίκια, κοντομάνικο πουκάμισο το καλοκαίρι εξελίχθηκε στον κόσμο, που μπορεί να συνδυαστεί με μακριά μανίκια και κοντομάνικο πουκάμισο, όπως και εσείς, η απάντηση είναι όχι, μακρυμάνικα και κοντομάνικα πουκάμισα έχουν το δικό διαφορετικές τους με τις αρχές, κοντομάνικο πουκάμισο με μια μέθοδο που ό, τι είναι αυτό;

1, δεν φορούν κοντομάνικο πουκάμισο με γραβάτα
     
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κοντομάνικο πουκάμισο με μια γραβάτα, είτε είναι; δεν φορούν κοντομάνικο πουκάμισο και γραβάτα η οποία δίνει στους ανθρώπους μια πολύ αντιεπαγγελματική εντύπωση.
παντελόνι και πουκάμισο προμηθευτή στην Κίνα

Για κοντομάνικο πουκάμισο θα αντιμετωπίσετε το ίδιο πρόβλημα, αν και με παντελόνια πολύ ασφαλές, αλλά στην πραγματικότητα, εξακολουθούν να έχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες θα καταστρέψει τον αγώνα σας. Για παράδειγμα, υπήρχε μια διεθνούς φήμης σκηνοθέτη μόδας του περιοδικού μόδας των ανδρών στους αναγνώστες :. "Κομψή κοντομάνικο πουκάμισο με ένα κοστούμι μαζί με την ανάγκη να αποφευχθεί, αν δεν θέλουν να μοιάζουν με ένα πωλητή σε πόρτα," Bin υπόσχεσή της στην παροχή ποιοτικών ένδυσης έθιμο υπηρεσία πουκάμισο, αλλά και την ελπίδα ότι κάθε πελάτης κατανοεί ντύσιμο.
2, κοντομάνικο πουκάμισο αγώνα με ένα κοστούμι δεν είναι αλάνθαστη.

3, να επιλέξουν μια καλή υφή των φυσικών υλικών κοντομάνικο πουκάμισο.
Αποπνικτικός καλοκαιρινό καιρό, φορώντας πανί χημικών ινών, όχι μόνο κακή διαπερατότητα δεν ιδρώτα, ιδρώτα και ήταν επίσης λόγω του ρόλου των εν λόγω υφάσματος χημικών ινών που προκαλείται αλλεργίες του δέρματος. Μια τέτοια μεγάλη καλοκαιρινή σας ένα μεγάλο εφάπαξ επηρεάσει φυσικά την εμφάνιση. Λύση: γιατί να μην επιλέξει καλή υφή των φυσικών υλικών, όπως το βαμβάκι, λινό, δροσερό μαλλί, ένα μαλακό πανί, άνετη και φυσική. Bin Μαζινό υφάσματα πουκάμισο είναι επίσης να ανταποκρίνεται πλήρως τη ζήτηση το καλοκαίρι.

4, αρνήθηκε χαλαρά κοντομάνικο πουκάμισο.
Δεν χαλαρό πουκάμισο δεμένο σε πολύ κακή εικόνα, η εικόνα αυτή φαίνεται βρώμικο, αν ο καιρός είναι πολύ ζεστός, όταν αγοράζετε ένα πουκάμισο θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το βαθμό χαλαρό μέρος του σώματος. Έτσι Bin Μαζινό προσαρμοσμένη μέθοδο, μπορείτε να προσαρμόσετε την τακτοποίηση του πουκαμίσου, έτσι ώστε το πάνω μέρος του σώματος για να αποφευχθεί η υπερβολική πλισέ κρέπα, ύφασμα επειδή αυτές οι επιπλέον άτομα βλέμμα λίπος, αν το μήκος δεν είναι αρκετό, είναι πολύ εύκολο, διότι ένα χέρι ή το πουκάμισο να σκύψουμε για τη ξεμείνει από την μέση.

Περισσότερες σχετικές λέξεις: προμηθευτή ρουχισμός εργασίας στην Κίνα,παντελόνι και πουκάμισο προμηθευτή στην Κίνα,Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论