2016年7月24日星期日

taitoja vastaavia paita?

Paita miesten, kuten yhtä tärkeää naisille kuin kosmeettinen. Riippumatta tilaisuudessa: muodollinen tai rento, ei voi erottaa paita. Jotta yritys puhuu, vaatekaappi paitoja ole monta, enimmäkseen talvella pitkähihaiset paidat, lyhythihainen paita kesällä kehittynyt maailma, joka voidaan kytkeä pitkähihainen ja lyhythihainen paita, kuten sinä, vastaus on ei, pitkähihainen ja lyhythihaiset paidat on omat erilaiset periaatteiden kanssa, lyhythihainen paita, jossa on menetelmä, mikä se on?

1, älä käytä lyhythihainen paita solmio
   
Kesällä, lyhythihainen paita, jossa on tie, onko se? Älä käytä lyhythihainen paita ja solmio, joka antaa ihmisille hyvin epäammattimaista vaikutelman.
Kiina coverall yhtenäinen toimittaja

2, lyhythihainen paita ottelun puku ei ole idioottivarma.
Sillä lyhythihainen paita kohtaavat saman ongelman, vaikkakin housut erittäin turvallinen, mutta itse asiassa on vielä paljon pieniä yksityiskohtia pilata ottelussa. Esimerkiksi siellä oli kuuluisa kansainvälinen muoti johtaja miesten muotilehti kertoi lukijoille :. "Tyylikäs lyhythihainen paita kanssa puvun sekä tarve välttää, jos haluat näyttää ovelle myyntimies," Bin lupauksensa tarjota laadukkaita vaatteita custom paita palvelua, mutta myös toivoa, että jokainen asiakas ymmärtää kastiketta.

3, valita hyvä rakenne luonnonmateriaalien lyhythihainen paita.
Hiostava kesäsää, yllään kemiallisia kuituja kankaalla, ei vain huono läpäisevyys ei hiki, hiki ja se oli myös siksi, niiden rooli kemiallisia kuituja kankaalla aiheuttama ihon allergiat. Tällainen iso Kesällä yksi suuri kiinteä luonnollisesti vaikuttaa ulkonäköön. Ratkaisu: miksi ei valita hyvä rakenne luonnon materiaaleja, kuten puuvilla, pellava, viileä villasta, pehmeällä kankaalla, mukava ja luonnollinen. Bin Maginot kauluspaita kankaat ovat myös täysin vastaamaan kesän kysyntään.

4, kieltäytyi löysä lyhythihainen paita.
Ei löysä paita sidottu erittäin huonon kuvan, tämä kuva näyttää likainen, jos sää on hyvin kuuma, kun ostaa paidan sinun pitäisi ottaa huomioon aste löysä ruumiinosa. Joten Bin Maginot räätälöity menetelmä, voit muokata sovitus paidan, joten ylävartalo välttää liiallista ohukainen laskostettu kangas koska nämä ylimääräiset ihmiset näyttävät rasvaa, jos pituus ei riitä, se on hyvin helppoa, koska käsi tai paidan stoop loppuu vyötäröllä.

Enemmän liittyviä sanoja: työvaatteet toimittaja Kiinassa,housut ja paita toimittaja Kiinassa,Kiina coverall yhtenäinen toimittaja.

Lisätietoja: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论