2016年7月12日星期二

Kuinka pidentää T-paitoja?

Viime vuosina, T-paita kuten univormut käytetään laajasti yritys, ei vain taloudellinen vaan myös näytellä mainonta. Kuinka pidentää T-paitoja? T-paitoja käyttämällä elinvuosien, avain piilee pesu- ja ylläpito T-paidat, T-paidat, miten pestä ja ylläpitää sitä? T-paita kangas laaja valikoima erilaisia ​​pesumenetelmien eri kankaat T-paitoja, seuraavaksi esitellä eri kankaita pestään T-paitoja ja huolto menetelmiä. 


1. puuvillakangas pesu- ja huolto

Kankaat alkalikestävyyden, ei hapan, hyvä lämmönkesto, erilaisia ​​saippuaa tai pesuainetta käytettävissä. Ennen pesua kuluminen voidaan liottaa vedessä muutaman minuutin, mutta se ei saisi olla liian pitkä, jotta se ei vahingoita väri. Alusvaatteet ei pidä liottaa kuumassa vedessä, jotta ei hikoilla proteiinin hyytymisen ja tarttuvuus T-paita, joka ilmestyi keltaisia ​​pisteitä. Kun T-paita pesuainetta, optimaalinen lämpötila on 40 ~ 50 ℃. Kun huuhtelu, voi tarttua "pieni määrä" lähestymistapa, eli jokainen huuhtelu ei välttämättä käytä paljon vettä, mutta pestä useita kertoja. Jokaisen huuhtelu olisi puristettu kuivaksi, ja sitten toinen huuhtelu parantamiseksi pesun tehokkuutta. Ei voimakkaassa auringonvalossa, vaatteiden tulee olla varjossa, jotta värillinen kankaat haalistuvat.
 
Kiina coverall yhtenäinen toimittaja

2. PVA kangas pesu- ja huolto

Ensinnäkin T-paidat huoneenlämpöisellä vedellä liota jonkin aikaa, sitten pestään huoneenlämmössä, ovat tiukat huomiota tarpeeseen toimia huoneenlämmössä, älä käytä kuumaa vettä estämiseksi PVA kuidut turpoavat ja kovettua, väärästä käsittelystä voi aiheuttaa muodonmuutoksia. Pesuaineet pesuaine kaltaisia, kun hyvä pestä, varo altistumiseen.

3. nylon kangas pesu- ja huolto

Ensimmäinen T-paidat liota 15 minuuttia kylmässä vedessä, pese pesuaineella yleensä (koosta riippumatta emästä). Lämpötila pesuneste ei saa ylittää 40 ℃. Pesun jälkeen ripustettu kuivumaan viileässä ilmastoidussa, ei altistusta.

4. akryyli kangas pesu- ja huolto

Pesu ja vastaavien polyesterikangas. Ensimmäinen liota 15 minuuttia lämpimässä vedessä, sitten pestään matalan emäksinen pesuaine varovasti, Qingcuo. Paksu kangas pehmeällä hangata harjalla ja lopuksi kuivumista tai kevyesti vääntää kosteutta. Puhdas akryyli kangas voi olla kuiva, mutta sekoitettu kangas tulee sijoittaa varjossa kuivua.

5. polyesteriä pesu ja huolto

Liota 15 minuuttia kylmässä vedessä, sitten pestään yleisen synteettistä pesuainetta, pesun nesteen lämpötila ei saa ylittää 45 ℃. Kaulus, hihansuut ja muut likaiset osat saatavana kuurauspäiden. Pesty, valkaisuaine pestä, voi vääntää kevyt, viileä ja ilmastoidussa paikassa kuivua, ei altistusta, ei kuivaus, jottei rypistyä kuumennuksen jälkeen.

6. hamppu kangas pesu- ja huolto

Ulotteinen jäykkä, heikko koheesio. Pestäessä, pakotetaan kevyempi kuin puuvilla kangasta, ei tulisi käyttää kovaa hangata harjalla ja hiero vaikea estää kangasta Pilling. Pesty ei voi pakottaa kierretty, värilliset kankaat älä käytä kuumaa vettä, ei altistusta voimakkaalle auringonvalolle, välttää haalistumista.

7. Silk kangas pesu- ja huolto

Ennen pesua työvaatteet liottaa vedessä noin 10 minuuttia liotuksen aika ole liian pitkä. Vältä alkali pesu, voit käyttää neutraalia saippuaa, pesuainetta tai neutraalia pesuainetta. Bath haaleaa tai huoneenlämmössä samoin. Pesun jälkeen varovasti purista vesi, ei pitäisi vääntää. Sen pitäisi olla viileässä ilmastoidussa paikassa kuivua, ei altistuminen kirkas valo, mutta ei kuivaus.

8. pesty villa kankaat ja kunnossapito

Mao ei emästä, joten käytä neutraalia pesuaine. Villakangasta vesiliuokseen yli 30 ℃ on kutistuminen, se pestään vedellä lämpötila ei saa ylittää 30 ℃. Formuloidaan tavallisesti liuos pestiin lämpimällä vedellä (25 ℃). Vältä pesemällä pyykkilauta kuorinta käyttäen pesukone, sen pitäisi olla "kevyt pestä" pesuajan ole liian pitkä estääkseen huovutusta. Pesun jälkeen ei väännä käsin varovasti purista veden poistamiseksi, sitten valua. Puoli minuuttia on tarkoituksenmukaista käyttää pesukonetta nestehukka. T-paitoja pitäisi olla viileässä, hyvin ilmastoidussa paikassa kuivua, ei kirkasvalohoitoon estämiseksi menetys kiilto ja elastisuus kankaan ja aiheuttavat lasku kankaan vahvuuden.

9. viskoosi kangas pesu- ja huolto

     Tämä materiaali kutistuminen on suuri, matalan intensiteetin ja kosteus, joten pesuajan ole liian pitkä, olla yhdessä pesu Kastajan. Koska se on viskoosi kangas, joten vesi on helppo jäykkä, muista varovasti pestä pesun estämiseksi Pilling tai halkeamia. Yleensä neutraalia pesuainetta tai matala-emäksinen pesuaine on sopivampi pesua lämpötila ei saa ylittää 40 ℃. Pesun jälkeen, älä kierrä T-paita ylös kovaa twist, kunhan vaatteet taitettuna, suuria vesimääriä voidaan puristaa ulos. Vielä kiinnittää huomiota peseminen ei-altistus, tulisi yleensä olla viileä, hyvin ilmastoidussa paikassa kuivua luonnollisesti.

Liittyvät sanat:Kiina coverall yhtenäinen toimittaja,työvaatteet toimittaja Kiinassa

Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论