2016年6月4日星期六

Kiina toimittaja keittiö yhtenäinen, unisex keittiö esiliina tukku-


Yleisesti, Länsi puolella maailmaa, eniten kokki käyttää kaksinkertainen breasted musta kokki takki. Tärkein syy tähän on suojaavat takan. Se myös varmistaa, että niiden liinat pysyvät puhtaina pois tahrat. Useimmat niistä ovat pitkähihaista suojaamaan kättä vastaan ​​polttaminen. Yhteinen väri Tällaisten takit on valkoinen; Tämä osoittaa puhtauden. Tällä hetkellä jopa naiset työskentelevät tällä ammattilainen mutta niiden takki väri on erilainen; se voi olla joko musta tai valkoinen.


Kokin yhtenäinen ei ole etusijalla, mutta on ja sen pitäisi olla yhdistelmä musta kokki takki, hattu ja pari housut. Joissakin tilanteissa saatat nähdä kokki esiliina-se riippuu etusija, mutta se on OK. Kokit monesti nähdään käsittelyyn monia asioita kerrallaan, joissa tällaisessa ihottuma kokki yhtenäinen voidaan värjätä ja se jos työ esiliina koskee. Sitä tarvitaan suojaamaan kokin yhtenäinen vastaan ​​värjäystä. Sen lisäksi, että esiliina voidaan käyttää identiteetin tai tyylikäs luonnon koska jokainen kokki haluaa näyttää paremmalta.

ostaminen kokit kulumista tulisi tehdä varoen. Niin monia vaihtoehtoja poimia, löytää oikea voi olla hieman hankala. Ottaa muutamia ohjeita apu on tervetullut helpotus. Ennen kuin menet ulos ostaa että musta kokki takki , Että se on sopivin sinulle.


Lisätietoja: www.chinaworkwearsupplier.com



没有评论:

发表评论