2016年6月28日星期二

τζιν μόδας εργάζονται ομοιόμορφη εργασίας τζιν μπουφάν για τους άνδρες


Καθώς ο χειμώνας έχει αρχίσει και αυτή τη φορά σκέφτεστε να πάτε και να πάρετε μια newjacket για την επερχόμενη πάρει μαζί με τους φίλους ή να φορέσει την επόμενη ημερομηνία σας. Τώρα δεν υπάρχει καμία ανάγκη για να ακυρώσετε ορισμένες από τις προ-προγραμματισμένες εργασίες σας, μπορείτε να buyleather σακάκια σε απευθείας σύνδεση μέσω πολλές ιστοσελίδες. Online αγορές είναι ένας τρόπος μέσω του οποίου οι καταναλωτές αγοράζουν απευθείας προϊόντα από τους κατασκευαστές, χωρίς την παρέμβαση των μεσαζόντων.

Είτε πρόκειται για ένα ψυχρός χειμώνας, χαρούμενα άνοιξη, εξαντλώντας το καλοκαίρι, ή απρόβλεπτη βροχών, ένα πράγμα που πρέπει να έχετε πάντα στην ντουλάπα σας είναι ένα σακάκι. Όχι μόνο οι γυναίκες, αλλά οι άνδρες έχουν το δικό τους μερίδιο από επιλογές όταν πρόκειται για στένεμα κάτω σε ένα σακάκι. Αγαπούν και θα σας αρέσει σίγουρα πίσω! Δεξιά από ένα ποδήλατο οδικό ταξίδι σε ένα κόμμα το μεσημεριανό γεύμα, ένα απλό στέκι με ένα πλούσιο εκδήλωση, από μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά σε ένα δρώμενο το βράδυ του Σαββάτου κόμμα, από διακοπές στο πλησιέστερο σταθμό του λόφου σε ένα πικνίκ με την οικογένειά σας, ντύνοντας είναι αρκετά ένα κομμάτι κέικ.
προμηθευτές ρουχισμού στην Κίνα

Πέτο σακάκι, τζιν σορτς, κοντές μπότες, μεγάλη μαύρη τσάντα για να ταιριάζει μαζί θα είναι εντυπωσιακό το χειμώνα. τζιν μπουφάν είναι γεμάτη από ρετρό γεύση, με μαύρο σορτς μπότες και μεγάλη τσάντα, Ευρωπαϊκό μινιμαλιστικό στιλ.

μαύρο σακάκι, Εκτύπωση σύντομες ΤΕΕ λωρίδα, κασκόλ και ζεστά γκέτα θα είναι τέλεια για να ταιριάζουν μεταξύ τους. Άγρια ριγέ T-shirt με μια λιτή αίσθηση, κασκόλ προσθέσετε layering, ισορροπημένη σακάκι με τις μπότες χιόνι να φέρει το σέξι, τη συνολική αρμονία.

Ροζ σακάκι, λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και παπούτσια NB, ​​είναι απλά και άνετα. Eegant αρχοντική πουκάμισα μπορούν να αναμίξετε και να ταιριάξετε με τη φύση της κίνησης του ανέμου. Ροζ παλτό κοριτσάκι γλυκιά γεύση.

Πορτοκαλί μπουφάν πέτο μοτοσικλέτας, τζιν, μπότες και καπέλο του μπέιζμπολ θα είναι αιτιώδης και όμορφος στυλ για να ταιριάζουν μεταξύ τους. Προσεκτική τζιν και καπελάκια του μπέιζμπολ για να δημιουργήσετε Κορέας όμορφο στυλ, μπότες βαρύ πάτο μοτοσικλέτα σημαντικά υψηλότερο αποτελεσματική, στον τομέα του φυσικού αερίου παλτό πέτο εντυπωσιακό. 

Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι ότι θα πρέπει πάντα να αγοράσετε αυτό το σακάκι του οποίου ύφασμα καλύτερο σας όσον αφορά την εμφάνιση και το επίπεδο άνεσης. Πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο μάλλινο ύφασμα ή κάποιο άλλο ύφασμα, κάτω από αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να αγοράσουν το ύφασμα στο οποίο μπορείτε να είστε αρκετά άνετα να κάνει ρουτίνα της εργασίας σας εύκολα. Εάν είστε αρκετά τυχεροί να είναι απωθητική για τυχόν αλλεργίες τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε όλα τα σακάκια σας αρέσει και στη συνέχεια να λάβει μια απόφαση buy επειδή μερικές φορές η στολή του ανδρεικέλου δεν φαίνεται αρκετά καλό, αλλά όταν το φοράτε τα ίδια ρούχα σας δίνει εκπληκτική εμφάνιση .

για περισσότερες σχετικές λέξεις: προμηθευτές ρουχισμού στην Κίνα, παντελόνι και πουκάμισο με τον προμηθευτή της Κίνας, παντελόνι σαλιάρα Κίνα προμηθευτή

Για περισσότερες πληροφορίες: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论