2016年8月10日星期三

Miten valita sopiva työvaatteiden

Viimeaikaiset sää todella on eräänlainen aamulla mennä ulos pilvinen päivä näyttävät myös olevan mahdollista pudota veteen, sillä keskipäivän aurinko paistaa jälleen, todellakaan halua mennä out.Thought tämän, todella kiittää panos työntekijöiden sähköverkkojen. Tänään on ollut aikakauden universaali verkkokaupoissa, emme mene ulos ostaa vaatteita, kosmetiikkaa ja muuta päivittäin välttämättömyys, paitsi että jo ennen perinteisen mittatilaustyönä vaatteita ja muita räätälöityjä tuotteita tai hyödykkeitä, on nyt myös käytettävissä Internetin kautta alustan nopeasti aloittaa. Kaikki asiat ovat hyviä ja huonoja puolia ja joet, vaikka Internet on antanut elämäämme paljon mukavuutta, mutta siellä on myös varsin sekalaisia ​​yrityksiä, niin monet ihmiset ovat olleet Internet-ostoksia prosessi ei ole miellyttävä tapahtuma. Itse asiassa, kunhan tekniikoita verkkokaupoissa, voit välttää tämän epämiellyttävän esiintyminen.

Kiina coverall yhtenäinen toimittaja

Yksi yritys löysi ostajat, sanoi: haalarit yrityksensä verkkokaupoissa ovat joko huonolaatuinen tai on väärän kokoinen, tai että me emme pidä tyyliä. Verkkokaupoissa yhtiö useita kertoja, miten vaatteet eivät täyty, Internet on pohjimmiltaan ole hyvä tuote? ei tietenkään! Ensimmäinen ennen ostamista vaatteita oltava selvää millaisia ​​kangasta, monet yritykset haluavat keskittyä vain hinta vaatteita ja tyyli, jättäen kangas rakenne, kangas ei tiedä onko oikea on avain valikoima vaatteita , kuten sähkömiehet vaatteita, koska työntekijät ympäri vuoden kulumista ennen kipinä työ, joka vaatii kudoksen palonsuoja-toiminto, mutta myös imeä hiki paremmin kosteuden imeytymistä. Tällaiset kankaat, joissa puuvillaa ainesosia yleensä korkea materiaali-pohjainen, kuten puuvillatwilli, puuvilla helmiä purjeet, koko prosessi puuvillakangasta, kuten; jos työympäristö on puhdas huone, niin et voi käyttää vaatteita, puuvillaa sisältävän ainesosaa, joka täytyy käyttää anti-staattinen, pöly-todiste kankaalla; kuten metalli toimii, autotallien ja vastaavien, yhtenäinen kankaat edellyttää lika kulumista tyyppi.

  Valitse oikea kangas, seuraava vaihe on määrittää sopiva tyyli oman yrityksen. Monet yritykset valittaessa pukeutumisessa, vain harjoittamisesta uusi, ylimääräinen ja erityinen, sokeasti toteuttaa nämä eivät sovi, jokainen yritys on oma eroaa muista kuvaa ei voida stereotyyppinen eri osastot eivät ole samoja vaatimuksia, kuten toimisto- kuluminen vaatii ammattilainen, toimihenkilöiden tarpeesta kaupunkien kehitys ilmakehään; workshop haalarit vaatimukset kunnollinen ytimekäs, helppo työskennellä; palvelualoilla on affiniteetti, kunnollinen ja antelias; haalarit univormussa yksiköiden on, sillä on vahva tunnustus.

  Lisäksi valinta kankaiden ominaisuuksia, väri on erittäin tärkeää. Monet yksiköt käyttävät väriä erottaa eri tehtävissä, käyttää värejä erottaa eri kantoja, on viime aikoina tullut standardi, jotkut valmistajat tehty vaatteita, pyydetään käyttämään eri värejä erottamaan eri tehtävissä, kuten toimistotyöntekijöitä työvaatteet, väri on yleensä suhteellisen matala tai kiinteänä aineena; workshop kenttätyöntekijät työvaatteet johtuu tarpeesta likaa, joten värit ovat tummat värit. Lisäksi väri ulkopuolella ero kantoja, ja ominaisuudet teollisuuden se liittyy myös, kuten huoltoasemalla haalarit pääasiassa keltainen, tummansininen tumman sininen haalari Huoltoalaan perustuu.


  Jos kankaat, värit määritetään ja valmiina seuraava askel on määritellä sopiva koodinumero jokaiselle käyttäjälle. Koska vaatetusteollisuus ei ole yhtenäistä luokitteluvaatimuksien, erilaisia ​​vaatteita custom valmistajat suunnitteluun, hallintaan, eikä sama, joten lopullinen tuote ei useinkaan ole johdonmukainen menekki. Joten ennen tehty vaatteita, meidän täytyy vaatia valmistajia ottamaan sellaista vaatteita kokeilla. Koska jokainen ruumis ei ole sama, lisäksi räätälöityjä, yleensä, eivät mahdu niitä kaikkia niin, joten kun voit mukautetun tilata vähän isompi, vähän käyttää suuriin vaikeuksiin, ja hieman suurempi vaatteita kohtaan on myös edistää työtä se! Siksi me usein nähdä ihmisiä yllään työvaatteet ovat löysällä miksi.

  Puhuminen näyte vaatteita, ei voi erottaa valitun vaatteet valmistajille. Meidän verkkokaupoissa vaatteita mittatilaustyönä, sinun täytyy löytää sopiva valmistaja. Hyvä valmistajat, paitsi varmistaa tuotteiden laadun, mutta myös palvelu on paikallaan. Rehellinen, vastuullinen yritysyhteistyökumppani kannattaa valita.

Koska SGS sertifioitu työvaatteiden valmistaja Kiinassa, olemme erikoistuneet tällä alalla yli 10 vuotta. Toimitamme eri työvaatteet, kuten Kiina coverall yhtenäinen toimittaja,housut ja paita toimittaja inchina,näkyvyyttä työvaatteet valmistus,työvaatteet valmistaja Kiinassa.


Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla; www.chinaworkwearsupplier.com

1 条评论: