2016年8月7日星期日

Hoe om geschikte werkkleding kiezen

Recent weer zal echt een soort van 's ochtends uit bewolkte dagen te gaan lijken ook in staat zijn om water te laten vallen, aangezien de middag zon weer schijnt, echt niet willen out.Thought gaan dit, echt te danken aan de bijdrage van de werknemers in de elektriciteitssector business. Vandaag de dag is een tijdperk van universele online winkelen, gaan we niet uit aan kleding, cosmetica en andere soorten van dagelijkse benodigdheden te kopen, niet alleen dat, zelfs voordat de traditionele op maat gemaakte kleding en andere vormen van aangepaste producten of grondstoffen, is nu ook die beschikbaar zijn via het internet platform snelle start een. Alle dingen zijn de voors en tegens en rivieren, hoewel het internet ons leven heeft gegeven een veel gemak, maar er is ook nogal een allegaartje van bedrijven, zo veel mensen hebben op het internet winkelcentrum proces geweest is niet prettig transactie. In feite, zo lang als de technieken om online winkelen, u kunt dit vervelende voorval te voorkomen.

china overall uniform leverancier

Eén bedrijf gevonden kopers, zei: overalls hun bedrijf online winkelen zijn of van slechte kwaliteit of de verkeerde maat, of dat we niet van de stijl. Online winkelen bedrijf meerdere malen hoe kleren niet tevreden bent, het internet is fundamenteel niet een goed product? natuurlijk niet! Eerst vóór de aankoop van kleding moet duidelijk zijn wat voor soort stof, zijn er veel bedrijven ervoor kiezen om alleen richten op de prijs van kleding en stijl, terwijl het negeren van de stof textuur zijn, is de stof niet weten of de rechter is de sleutel tot de selectie van kleding , zoals elektriciens kleding, omdat de werknemers het hele jaar door slijtage, voordat vonk baan, waarbij de vlamvertragende weefsels functie vereist, maar ook absorberen zweet beter vochtopname. Dergelijke stoffen bevatten katoen ingrediënten over het algemeen hoog-materiaal op basis, zoals katoen, katoen kralen zeilen, het hele proces van katoen, zoals; als de werkomgeving is een schone kamer, dan kun je niet kleren van katoen met het ingrediënt, die moeten anti-statische, stofvrij materiaal stof te gebruiken te gebruiken; zoals metaal werken, garages en dergelijke, uniforme structuur vereist vuil dragen van een type.

  Kies de juiste stof, de volgende stap is een geschikte manier van hun bedrijfsvoering bepalen. Veel bedrijven in de keuze van kleding stijl, alleen het nastreven van nieuwe, buitengewone en bijzondere, blindelings nastreven van deze zijn niet per se nodig, elk bedrijf heeft zijn eigen verschillende andere afbeelding uit kan niet worden gestereotypeerd, verschillende afdelingen zijn niet dezelfde eisen, zoals als kantoor slijtage vereist een professionele, witte-boorden-werknemers van de noodzaak voor de stedelijke ontwikkeling van de atmosfeer; workshop overalls eisen fatsoenlijke beknopt, gemakkelijk om te werken; de dienstensector zal een affiniteit, fatsoenlijk en genereus hebben; overalls uniform van de diensten moeten, heeft een sterke herkenning.

  Naast de keuze van de stoffen kenmerken kleur is erg belangrijk. Aantal eenheden van kleur om onderscheid te maken tussen verschillende posities, kleur gebruikt om onderscheid te maken tussen verschillende posities, onlangs de standaard, sommige fabrikanten gemaakte kleding wordt gevraagd om verschillende kleuren te gebruiken om de verschillende posities, zoals kantoorpersoneel werkkleding onderscheiden kleur doorgaans relatief ondiep of massief; workshop frontlinie personeel werkkleding vanwege de behoefte vuil, zodat de kleuren zijn donkere kleuren. Naast kleur buiten het onderscheid tussen posities en de kenmerken van de sector is ook geassocieerd, zoals tankstation overalls voornamelijk geel, donkerblauw tot donkerblauwe overalls onderhoudsector gebaseerd.


  Als de stoffen, kleuren bepaald en klaar voor de volgende stap is om de juiste code te bepalen voor elk van de drager. Omdat de mode-industrie is niet een uniforme sortering normen, verschillende kleren op maat fabrikanten ontwerp, het beheer, en niet hetzelfde, zodat het eindproduct is vaak niet consistent yardage. Dus voordat gemaakte kleding, moeten we de fabrikanten eisen dat de aard van de kleren om te proberen op. Omdat iedereen het lichaam is niet hetzelfde, in aanvulling op maat gemaakt, in het algemeen, kan ze niet allemaal fit zijn zo, dus als u op maat bestellen een beetje groter, wat tot grote problemen te dragen, en iets grotere kleren punt is ook bevorderlijk zijn voor het werk! Daarom zien we vaak dat sommige mensen het dragen van werkkleding zijn los waarom.

  Spreken van het monster kleding, is onlosmakelijk verbonden met de gekozen kleding fabrikanten. In onze online winkelen kleding op maat gemaakt, moet u een geschikte fabrikant te vinden. Een goede fabrikanten, niet alleen om de productkwaliteit te waarborgen, maar ook op de service is geplaatst. Een eerlijk, verantwoordelijk corporate partner is de moeite waard te kiezen.

Als een SGS gecertificeerde werkkleding fabrikant in China, zijn wij gespecialiseerd in dit gebied meer dan 10 jaar. Wij leveren diverse werkkleding, zoals china overall uniform leverancier,broek en overhemd met leverancier inCHINA,hoge zichtbaarheid werkkleding fabricage,werkkleding fabrikant in China.


Voor meer informatie kunt u terecht op onze website; www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论