2016年8月8日星期一

Πώς να επιλέξετε κατάλληλα ρούχα

Πρόσφατα ο καιρός θα είναι πραγματικά ένα είδος πρωί για να πάει έξω από συννεφιά ημέρες, επίσης, φαίνεται να είναι σε θέση να ρίξει το νερό, όπως ο ήλιος το μεσημέρι λάμπει και πάλι, πραγματικά δεν θέλουν να πάνε out.Thought αυτό, πρέπει πραγματικά να ευχαριστήσω το συνεισφορά των εργαζομένων στην επιχείρηση ηλεκτρισμού. Σήμερα υπήρξε μια εποχή καθολικής online shopping, δεν πάμε έξω για να αγοράσει ρούχα, καλλυντικά και άλλα είδη καθημερινής ανάγκης, δεν είναι μόνο ότι ακόμη και πριν από τις παραδοσιακές custom-made ρούχα και άλλα είδη των εξατομικευμένων προϊόντων ή εμπορευμάτων, είναι τώρα επίσης διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας του Διαδικτύου να ξεκινήσει γρήγορα ένα. Όλα τα πράγματα είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και τα ποτάμια, αν και το Διαδίκτυο έχει δώσει τη ζωή μας πολλή ευκολία, αλλά υπάρχει επίσης αρκετά μια μικτή τσάντα των επιχειρήσεων, τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν στο πλαίσιο της διαδικασίας για ψώνια στο Internet δεν είναι ευχάριστη συναλλαγή. Στην πραγματικότητα, εφ 'όσον οι τεχνικές για online αγορές, μπορείτε να αποφύγετε αυτό το δυσάρεστο περιστατικό.

Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή

Μία εταιρεία που βρέθηκαν αγοραστές, είπε: Φόρμες εταιρεία online αγορές τους είναι είτε κακής ποιότητας ή είναι το σωστό μέγεθος, ή ότι δεν μας αρέσει το στυλ. Online αγορές της εταιρείας αρκετές φορές πώς τα ρούχα δεν είναι ικανοποιημένοι, το Διαδίκτυο δεν είναι ουσιαστικά ένα καλό προϊόν; φυσικά και όχι! Πρώτη πριν από την αγορά τα ρούχα πρέπει να είναι σαφές τι είδους ύφασμα, υπάρχουν πολλές εταιρείες που επιλέγουν να επικεντρωθούν μόνο στην τιμή των ρούχων και το ύφος, αγνοώντας την υφή υφάσματος, το ύφασμα δεν γνωρίζει αν το δικαίωμα είναι το κλειδί για την επιλογή των ρούχων , όπως ηλεκτρολόγοι ρούχα γιατί οι εργάτες όλο το χρόνο φθοράς πριν από τη δουλειά σπίθα, η οποία απαιτεί τη λειτουργία επιβραδυντικό φλόγας ύφασμα, αλλά και απορροφούν τον ιδρώτα καλύτερη απορρόφηση της υγρασίας. Τέτοια υφάσματα που περιέχουν συστατικά βαμβάκι γενικά υψηλό υλικό που βασίζεται, όπως το βαμβάκι twill, χάντρες βαμβάκι πανιά, η όλη διαδικασία από βαμβακερό ύφασμα σαν? αν το περιβάλλον εργασίας είναι ένα καθαρό δωμάτιο, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ρούχα από βαμβακερά υφάσματα που περιέχουν το συστατικό, το οποίο πρέπει να χρησιμοποιούν αντι-στατική, σκόνη-απόδειξη ύφασμα? όπως μεταλλικά έργα, τα γκαράζ και τα παρόμοια, ομοιόμορφη υφάσματα απαιτεί τη βρωμιά φορούν ένα είδος.

  Επιλέξτε το σωστό ύφασμα, το επόμενο βήμα είναι να καθοριστεί ένα κατάλληλο ύφος της δικής τους επιχείρησης. Πολλές εταιρείες στην επιλογή του στυλ ρούχα, μόνο με την άσκηση των νέων, έκτακτων και ειδικών, τυφλά την επιδίωξη αυτά δεν είναι απαραιτήτως κατάλληλα, κάθε εταιρεία έχει τη δική του διαφορετική από τις άλλες εικόνα δεν μπορεί να στερεότυπες, διαφορετικά τμήματα δεν είναι οι ίδιες απαιτήσεις, όπως η φθορά γραφείο απαιτεί επαγγελματική, λευκό κολάρο-εργαζομένων της ανάγκης για αστική τάση της ατμόσφαιρας? φόρμες εργαστήριο απαιτήσεις αξιοπρεπή συνοπτική, εύκολο να εργαστεί? ο τομέας των υπηρεσιών θα έχουν μια συγγένεια, αξιοπρεπή και γενναιόδωρη? φόρμες στολές των υπηρεσιών θα πρέπει να, έχει μια ισχυρή αναγνώριση.

  Εκτός από την επιλογή των υφασμάτων χαρακτηριστικά, το χρώμα είναι πολύ σημαντικό. Πολλές μονάδες θα χρησιμοποιήσει το χρώμα να γίνει διάκριση μεταξύ των διαφορετικών θέσεων, χρησιμοποιήστε το χρώμα να γίνει διάκριση μεταξύ των διαφορετικών θέσεων, έχει γίνει πρόσφατα το πρότυπο, ορισμένοι κατασκευαστές ενδυμάτων, ζήτησε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά χρώματα για να διακρίνουν τις διαφορετικές θέσεις, όπως υπάλληλοι γραφείου ρούχα εργασίας, το χρώμα είναι γενικά σχετικά ρηχά ή στερεά? εργαστήριο πρώτη γραμμή ρούχα εργασίας του προσωπικού λόγω της ανάγκης βρωμιά, έτσι ώστε τα χρώματα είναι σκούρα χρώματα. Εκτός από το χρώμα έξω από τη διάκριση μεταξύ των θέσεων, καθώς και τα χαρακτηριστικά του κλάδου συνδέεται επίσης, όπως φόρμες βενζινάδικο κυρίως κίτρινο, σκούρο μπλε σε σκούρο μπλε φόρμες τομέα εξυπηρέτησης βάση.


  Εάν τα υφάσματα, τα χρώματα προσδιορίζονται και έτοιμη για το επόμενο βήμα είναι να καθοριστεί η κατάλληλη κωδικός αριθμός για καθένα από τα φέροντα. Επειδή η βιομηχανία ένδυσης δεν έχουν ενιαία πρότυπα ταξινόμησης, το σχεδιασμό διαφορετικά ρούχα έθιμο κατασκευαστές, τη διαχείριση, και δεν είναι το ίδιο, έτσι ώστε το τελικό προϊόν δεν είναι συχνά συνεπής yardage. Έτσι, πριν γίνει ρούχα, θα πρέπει να απαιτούν από τους κατασκευαστές για να πάρει το είδος των ρούχων για να προσπαθήσουμε για. Επειδή το σώμα του καθενός δεν είναι το ίδιο, εκτός από tailor-made, σε γενικές γραμμές, δεν μπορεί να χωρέσει όλα αυτά είναι τόσο, μα τόσο, όταν μπορείτε να έθιμο παραγγείλετε ένα λίγο μεγαλύτερο, λίγο για να φορέσει μεγάλο πρόβλημα, και ελαφρώς μεγαλύτερα ρούχα σημείο είναι επίσης ευνοϊκό για να λειτουργήσει! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε συχνά μερικοί άνθρωποι φορούν ρούχα εργασίας είναι χαλαρά γιατί.

  Μιλώντας για τις δείγματος ρούχα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις επιλεγμένες κατασκευαστές ενδυμάτων. Σε απευθείας σύνδεση ρούχα ψώνια μας custom-made, θα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο κατασκευαστή. Ένα καλό κατασκευαστές, όχι μόνο για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, αλλά και από την υπηρεσία είναι στη θέση του. Μια ειλικρινής, υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος αξίζει την επιλογή.

Ως SGS πιστοποιημένο κατασκευαστή ενδυμάτων εργασίας στην Κίνα, είμαστε ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 10 χρόνια. Εμείς προμήθεια διαφόρων ρούχα, όπως Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή,παντελόνι και πουκάμισο προμηθευτή inChina,κατασκευή ρούχα υψηλής ορατότητας,κατασκευαστής ενδυμάτων εργασίας στην Κίνα.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας? Www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论