2016年5月30日星期一

Čína Coverall Uniform Dodavatel levné pracovní kombinézy pro muže

Tento oděv je také známý jako kombinéza v Severní Americe, nebo jako celkově (Nebo "kombinézy") na jiném místě, a to zejména ve Velké Británii; v Severní Americe "celkově" je více obvykle chápána jako Celková bib-and-vzpěra, Což je typ kalhot s připojenými podvazky. Více přiléhavý oděv, který je jinak podobný boilersuit je obvykle nazýván kombinéza, dále jen "siréna oblek"Zvýhodněný Winston Churchill (Ale také nosit mnoho dalších ve Velké Británii, kdy nálety byly hrozbou) v průběhu Druhá světová válka Byl velmi podobné boilersuit.

Čína kombinéza jednotný dodavatel

Kombinéza je pro pracovníky velmi důležité. Kombinézy jsou nejčastěji nosí jako ochranný oděv přes "ulice" oblečení při práci, ale někdy namísto běžného bundy a kalhot.
Francouzský policejní jednotka Compagnies républicaines de sécurité použijte montérky jako jednotný, Podobné kombinézy zNomex v oliva jednotvárné (A více nedávno, pouštní opálení) Jsou také používány posádek obrněná bojová vozidla v americká armáda a námořní pěchota, Kde muži a také jejich obleky jsou někdy nazývány "CVCs", zkratka "Combat Vehicle Člen posádky. "Další forma padnoucí kombinézy s mnoha kapsami na zip, původně z bavlny ošetřené pro nehořlavost, ale z Nomex od konce 1960, byly použity jako letecké kombinézy Od začátku druhé světové války.
japonský politici Je známo, že použití montérky zprostředkovat obraz připravenosti.
kombinézy nazvaný Student montérky jsou využívány studenty vysokých škol v některých severských zemích jako jakési party-uniformě s odznakem na zadní straně a barvu měnící se s programem a univerzity.
Řada firem, které mohou používat lakovacích kabin jako součást jejich výrobního procesu využít i kombinézy malířů s cílem udržet zaměstnance bezpečné a umožnit jim uklízet snadněji. S příchodem internetu, lidé začali včetně jednorázové kombinézy a jiné formy ochranného vybavení online. Výrobci v levnějších zemích také začaly dovážet jednorázové kombinézy, které mají mnoho stejných charakteristik výkon jako Tyvek obleky. Ty mohou být dobrou ekonomickou alternativou.
Wuhan Kinglong Ochranné Products Co, Ltd Dodáváme různé workwear.As SGS certifikovaný výrobce pracovních oděvů v Číně, jsme se specializuje v této oblasti více než 10 let. Dodáváme různé pracovní oděvy. Čína kombinéza jednotný dodavatel,polar fleece továrna bunda

Pro více informací: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论