2016年5月29日星期日

Κίνα Ολόσωμη Ενιαίος Προμηθευτής Φτηνές Φόρμες εργασίας για τους άνδρες

Το ένδυμα είναι επίσης γνωστή ως ολόσωμες φόρμες στη Βόρεια Αμερική, ή ως ένα ολικός (Ή "φόρμες") αλλού, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο? στη Βόρεια Αμερική "συνολική" είναι πιο νοείται συνήθως ως σαλιάρα-και-τιράντες συνολική, Η οποία είναι ένα είδος παντελόνι με συνημμένο ζαρτιέρες. Μια πιο στεγανό ένδυμα που είναι κατά τα άλλα παρόμοια με μια boilersuit συνήθως ονομάζεται jumpsuit. Ο "σειρήνα κοστούμι"Ευνοείται από Ουίνστον Τσώρτσιλ (Αλλά και φοριούνται από πολλούς άλλους στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν αεροπορικές επιδρομές ήταν μια απειλή) κατά τη διάρκεια της Δεύτερος Παγκόσμιος πόλεμος ήταν στενά παρόμοιο με ένα boilersuit.

Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή

Ολόσωμη είναι πολύ σημαντική για τους εργαζόμενους. Οι ολόσωμες φόρμες πιο συχνά φοριέται ως προστατευτικό ρουχισμό πάνω από το "δρόμο" ρούχα στη δουλειά, αλλά μερικές φορές αντί της συνήθους σακάκι και παντελόνι.
Η γαλλική μονάδα της αστυνομίας Τις εταιρείες που Républicaines de Sécurité χρησιμοποιούν στολές λέβητα ως στολή. Παρόμοια ολόσωμες φόρμες απόNomex σε μονότονο ελιάς (Και πιο πρόσφατα, στην έρημο ηλιοκαμένος) Χρησιμοποιούνται επίσης από τα πληρώματα των τεθωρακισμένα οχήματα μάχης στο στρατός των ΗΠΑ και σώμα πεζοναυτών, Όπου οι άνδρες και κοστούμια τους είναι μερικές φορές αποκαλείται "εισαγωγή κεντρικών φλεβικών καθετήρων", μια συντομογραφία του "Combat Vehicle Μέλος του πληρώματος ". Περισσότερα μορφή τοποθέτηση ολόσωμες φόρμες με πολλές τσέπες με φερμουάρ, αρχικά κατασκευασμένα από βαμβάκι θεραπεία για αντίσταση στη φλόγα, αλλά από Nomex από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, έχουν χρησιμοποιηθεί ως κοστούμια πτήση από την αρχή του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου.
Ιαπωνικά πολιτικοί είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν στολές λέβητα για να μεταφέρω ένα εικόνα ετοιμότητας.
ολόσωμες φόρμες που ονομάζεται στολές λέβητα φοιτητής χρησιμοποιούνται από φοιτητές σε ορισμένες σκανδιναβικές χώρες ως ένα είδος κόμματος-ομοιόμορφη, με διακριτικά στο πίσω μέρος και το χρώμα που ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα και το πανεπιστήμιο.
Ένας αριθμός των εταιρειών που μπορούν να χρησιμοποιούν θαλάμους βαφής, ως μέρος της διαδικασίας παρασκευής τους επίσης να κάνουν χρήση των ολόσωμες φόρμες ζωγράφων », προκειμένου να κρατήσει τους εργαζόμενους ασφαλή και να τους επιτρέψει να καθαρίσει πιο εύκολα. Με την έλευση του διαδικτύου, οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να αγοράζουν ολόσωμες φόρμες μίας χρήσης και άλλων μορφών του προστατευτικού εξοπλισμού σε απευθείας σύνδεση. Οι κατασκευαστές σε χώρες χαμηλότερου κόστους έχουν αρχίσει επίσης την εισαγωγή ολόσωμες φόρμες μίας χρήσης που έχουν πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά απόδοσης, όπως τα κοστούμια Tyvek. Αυτά μπορεί να είναι μια καλή οικονομική εναλλακτική λύση.
Wuhan Kinglong Προστατευτική Προϊόντα Co, LTD προμήθεια διαφόρων workwear.As ένας SGS πιστοποιημένο κατασκευαστή ενδυμάτων εργασίας στην Κίνα, είμαστε ειδικεύεται σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 10 χρόνια. παρέχουμε διάφορα ρούχα. Κίνα ολόσωμη ομοιόμορφη προμηθευτή,πολικές δέρας εργοστάσιο σακάκι

Για περισσότερες πληροφορίες: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论