2016年5月29日星期日

China Overall Uniform Leverancier Goedkope Work overall voor mannen

Het kledingstuk is ook bekend als overalls in Noord-Amerika of als globaal (Of "overall") elders, vooral in het VK; in Noord-Amerika "overall" wordt meer in het algemeen opgevat als een bib-and-Amerikaanse overall, Dat is een soort van broek met aangehechte bretels. Een strakke kledingstuk dat anderszins vergelijkbaar met een overall gewoonlijk genoemd jumpsuit. de "sirene pak"Begunstigd door Winston Churchill (Maar ook gedragen door vele anderen in het Verenigd Koninkrijk toen luchtaanvallen waren een bedreiging) tijdens de Tweede Wereldoorlog was nauw vergelijkbaar met een overall.

china overall uniform leverancier

Overall is zeer belangrijk voor werknemers. Overall zijn meestal gedragen als beschermende kleding over "straat" kleding op het werk, maar soms in plaats van gewone jas en broek.
De Franse politie-eenheid Compagnies Républicaines de Sécurité Gebruik overalls als uniform. Vertaald overall vanNomex in olijf olie (En meer recent, woestijn bruinen) Worden ook gebruikt door de bemanning van gepantserde gevechtsvoertuigen in de US Army en Marine Corps, Waar de mannen en ook hun kostuums worden soms "CVC", een afkorting van "Combat Vehicle Bemanningslid. "Meer vorm montage overall met veel zakken met ritssluiting, oorspronkelijk gemaakt van katoen behandeld voor vlamweerstand, maar maakte van Nomex Sinds de late jaren 1960, zijn gebruikt als flight suits sinds het begin van de Tweede Wereldoorlog.
Japans politici zijn bekend om overalls gebruiken om een ​​over te brengen beeld van paraatheid.
overall genoemd student overalls worden gebruikt door studenten in een aantal Scandinavische landen als een soort van party-uniform, met insignes op de rug en de kleur varieert met het programma en de universiteit.
Een aantal bedrijven die verfcabines kunnen gebruiken als onderdeel van hun productieproces te maken ook gebruik maken van een overall schilders 'om de werknemers veilig te houden en hen in staat stellen om schoon te maken gemakkelijker. Met de komst van het internet, hebben de mensen begonnen met de aankoop van disposable overalls en andere vormen van beschermende uitrusting online. Fabrikanten in goedkopere landen zijn ook begonnen met het importeren van wegwerpoveralls dat veel van dezelfde prestaties als de Tyvek pakken hebben. Deze kunnen een goed economisch alternatief zijn.
Wuhan Kinglong Protective Products Co., Ltd leveren verschillende workwear.As een SGS gecertificeerde werkkleding fabrikant in China, zijn wij gespecialiseerd in dit gebied meer dan 10 jaar. leveren wij diverse werkkleding. china overall uniform leverancier,polar fleece jas fabriek

Voor meer informatie: www.chinaworkwearsupplier.com

没有评论:

发表评论